Telefoon: +31(06)18297824

E-mail: info@liesbetnijboer.nl

Werkwijze

Door op de grond verbinding te maken met het paard en stressvrij zelfredzaam te worden in moeilijke situaties, leg ik de basis voor de verdere training van de hulpvraag. Als snel betrek ik de eigenaar bij de training om mee te gaan in het leerproces. Ook krijg je een aantal actiepunten mee voor je training. Ik train dus naast de paarden ook de mensen om in de toekomst een ontspannen team te vormen, zodat de opgedane kennis ook met andere paarden tot een goede samenwerking leidt.

Jonge paarden training

Een goede start is belangrijk voor jullie band in de toekomst. Door de signalen van je paard te leren herkennen en daarop te handelen met kleine correcte aanwijzingen vergroot je het vertrouwen in jou als leider en het zelfvertrouwen van je paard.

Op naar een veilige sportieve toekomst samen!

Dressuur lessen

Dressuur lessen met veel gevoel voor je paard. Rijden met kleine hulpen, in harmonie, door je energie te gebruiken in plaats van je spierkracht. Eventueel is een les op een ervaren paard van mijzelf mogelijk.

Begeleide buiten ritten

  • Privé ; maximale ondersteuning voor jou en je paard om een basis te leggen voor vele veilige kilometers samen. Opbouwende serie ritten in kilometers en obstakels mogelijk.
  • In een groep; als training of ontspannen met je eigen vrienden/ stalgenoten.
  • Gezellige vriendinnenritten mogelijk met mij als gids. Ik wijs de weg in de prachtige omgeving, over zandpaden. Eventueel geheel verzorgd met een picknick onderweg.
  • De prachtige omgeving leren kennen van het Balloërveld en de Drentse Aa op de rug van je paard.
  • Kaartlezen oefenen in voorbereiding op een TREC wedstrijd

Kijk naar wat je kan, en niet naar wat je niet kan.. Maar als ik jou nou kan helpen met dát wat je graag zou willen kunnen!

TREC oefendagen

PTV behendigheid -Kaartlezen op buitenrit.

Voor leerzame clinics en trainingen zie mijn agenda.